Back to All Events

Reparatie workshop: Fix het zelf

Fix het zelf!

Waarom zou je iets weg gooien als het nog prima gerepareerd kan worden? Repareren is goedkoper en ook een stuk beter voor het milieu.

Het probleem is alleen vaak dat je niet helemaal weet waar je met je apparaat terecht kunt of hoe je het zelf moet doen. En als de reparaties duurder zijn dan die nieuwe mixer is de keuze voor nieuw soms te snel gemaakt. De oplossing? De ‘Fix het zelf’ avond van Guus! Geïnspireerd door de vele repair cafés, studeerde Guus af op productreparatie. Nu wil hij zelf mensen enthousiast maken voor het herstellen van spullen.

Tijdens de ‘Fix het zelf’ workshop helpt Guus je met herstellen van je fietslamp, tv of die leuke oude radio. Je kunt je kapotte spullen meenemen en hij leert je wat reparatiekennis bij. Jullie gaan samen aan de slag om jouw kapotte item weer zo goed als nieuw te maken. Je kunt rekenen op goede begeleiding maar ook op handige tips om zelf je reparaties te kunnen doen. Want met de juiste zoekskills biedt ook het internet een wereld aan oplossingen, als je maar weet hoe je het moet vinden!

Datum: 10 mei
Tijd: 19:00 - 21:30
Prijs: €5,00

Tickets

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in of bel 06-57331351

Earlier Event: March 1
Bouw een eettafel (2x zaterdag)
Later Event: May 27
Workshop: Maak een jampot-tuintje