Back to All Events

KEILEWERF 5Y SPECIAL Workshop: Schommel van stadshout

special_schommel.jpg

SCHOMMEL VAN STADSHOUT

WORKSHOP

Speciale feestworkshop! Keilewerf bestaat 5 jaar en dat wordt op zaterdag 28 september groots gevierd. Tijdens deze workshop maak je een schommel van een stukje Rotterdams stadshout!

Het ontwerp is zo simpel als het er uit ziet. Maar de variaties zijn eindeloos. Wil je hem gaan gebruiken als hangend nachtkastje of bijzettafeltje? Hang je m tegen de muur met wat boeken of planten erop? Of wordt het een echte schommel voor jou of je kind?

Als materiaal gebruik je mooi hout van Rotterdamse stadsbomen, die van verschillende redenen gekapt zijn. Van elke boom weten we de locatie en de geschiedenis, dus je krijgt ook nog een Rotterdams verhaal me naar huis.

Als je je stukje hout hebt uitgezocht ga je het bewerken. Je boort de gaten, schuurt de plank op en zoekt een mooi stuk touw uit. Je maakt daarbij gebruik van de gereedschappen uit onze werkplaats. Binnen een paar uur ga je naar huis met je zelfgemaakte hangplank.

Deze workshop is ook leuk om samen met je kind te doen.

Duur: 16:00 - 18:00
Prijs:
€15 inclusief hout, gereedschap en begeleiding, exclusief touw
 

Tickets