Back to All Events

Workshop: Maak een balkonbarretje

balkonbar_banner.jpg

MAAK EEN BALKONBAR

WORKSHOP

Geniet van de zon! Met dit balkonbarretje tover je je balkon railing om tot een bar, een heerlijke plek om van de zon te genieten!

Dit balkonbarretje is een klein ontwerp met groots resultaat. Vooral als je balkon niet zo ruim is, is een hangende bar aan de railing een goede oplossing. Die maakt van elk balkon een plek voor gezelligheid. Nodig je vrienden uit, zet de drank koud en jij bent klaar voor de zomer!

De workshop is voor alle niveaus toegankelijk. Onder begeleiding maakt je jouw variant op ons balkonbarretje. Je gaat aan de slag met restmaterialen uit ons schap. In onze winkel vind je gebruikte materialen uit regio Rotterdam. Die verzamelen we samen met onze partners. In een paar uur tijd is je kluskennis opgefrist én ga je naar huis met een zelfgebouwde balkonbar!

Duur: 13:00 - 17:00
Prijs: €40 inclusief materialen, koffie en thee

Tickets

 

 

Earlier Event: September 7
Workshop: Bouw een kruidenrek / fotodisplay
Later Event: September 21
Workshop: Bouw een opbergkist