Back to All Events

Workshop: Maak een plantentafel

plantentafel_banner.jpg

MAAK EEN PLANTENTAFEL

WORKSHOP

Je woonkamer omtoveren tot urban jungle? Bouw een plantentafel voor je favoriete planten! 

Tijdens deze workshop maak je in een paar uur tijd een plantentafel. We hebben een basisontwerp voor je uitgedacht maar enige variatie is wel mogelijk. Maak je hem drie of vier verdiepingen hoog? En hoe diep worden je planken? Hij moet natuurlijk wel goed passen in je interieur!

Je begint de workshop met het uitzoeken van je materiaal. In onze schappen vindt je allerlei hergebruikt materiaal uit Rotterdam dus laat je vooral ook inspireren door wat je tegenkomt. De workshopbegeleider helpt je op weg met je ontwerp en legt uit met welke gereedschappen er gewerkt zal worden. De afkortzaag, boormachine en eventueel invalzaag worden onder begeleiding gebruikt. Geen ervaring? Geen nood, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Het ontwerp en de begeleiding wordt aangepast op jouw niveau zodat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een mooie plantentafel!

Duur: 13:00 - 17:00
Prijs: €45 inclusief materiaal*, koffie en thee

* dit gaat uit van het gebruik van vurenhout. Wil je andere houtsoorten gebruiken, zoals bijvoorbeeld eiken planken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Tickets

De workshop vindt plaats in de werkplaats van Buurman Rotterdam in de Keilewerf. Let op; het kan hier fris worden dus ben je kouwelijk, kleed je warm aan. Parkeren kan op het terrein van de Keilewerf. Zorg dat je op tijd bent. Vanaf 12:45 staat de koffie en thee voor je klaar, zodat we echt om 13:00 kunnen beginnen. De groep zal maximaal 8 deelnemers groot zijn. Houdt er in je ontwerp ook rekening mee dat je werkstuk aan het einde van de dag mee naar huis moet :)

Earlier Event: November 23
Workshop: Bouw een opbergkist
Later Event: December 21
Workshop: Maak een wijnrek