Back to All Events

Workshop: Maak een wijnrek

wijnrek_banner.jpg

MAAK EEN WIJNREK

WORKSHOP

Als cadeau voor de kerst of om je eigen huis op te fleuren; wat extra opbergruimte voor wijnflessen is nooit een slecht idee. Maak bij Buurman een stoer zelfgebouwd wijnrek!

Tijdens deze workshop maak je in een middag een tof klein wijnrek. Het ontwerp ligt vast en er is een voorbeeld aanwezig om na te maken. Je begint de workshop met het uitzoeken en inmeten van je materiaal; allemaal hergebruikt hout uit regio Rotterdam. De workshopbegeleider helpt je op weg en legt uit met welke gereedschappen er gewerkt zal worden. De afkortzaag, boormachine en schuurmachine worden onder begeleiding gebruikt. Geen ervaring? Geen nood, de workshop is geschikt voor alle niveaus en we zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een stoer wijnrek!

Duur: 14:00 - 17:00
Prijs: €35 inclusief materiaal*, koffie en thee

* dit gaat uit van het gebruik van vurenhout. Wil je andere houtsoorten gebruiken, zoals bijvoorbeeld eiken planken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Tickets

De workshop vindt plaats in de werkplaats van Buurman Rotterdam in de Keilewerf. Let op; het kan hier fris worden dus ben je kouwelijk, kleed je warm aan. Parkeren kan op het terrein van de Keilewerf. Zorg dat je op tijd bent. Vanaf 13:45 staat de koffie en thee voor je klaar, zodat we echt om 14:00 kunnen beginnen. De groep zal maximaal 10 deelnemers groot zijn. Houdt er ook rekening mee dat je werkstuk aan het einde van de dag mee naar huis moet :)

Earlier Event: December 7
Workshop: Maak een plantentafel