Back to All Events

Workshop: Maak een kapstok

kapstok_banner.jpg

MAAK EEN KAPSTOK

WORKSHOP

Een hoekje in je huis omtoveren tot plek om je natte regenjas op te hangen? Maak een kapstok op maat! Van een wandplank met haakjes tot een vrijstaande kapstok, de keuze is reuze.

Tijdens deze workshop maak je zelf een houten kapstok. We hebben een aantal voorbeelden liggen maar er is ook ruimte om met een eigen ontwerp te komen. Zo kun je ervoor kiezen om een wandkapstok te maken of juist een vrijstaande. Misschien moet ie net passen in dat stukje gang - dan kun je het beste thuis al even inmeten voordat je aan de slag gaat. 

Je begint de workshop met het uitzoeken van je materiaal. In onze schappen vindt je allerlei hergebruikt materiaal uit Rotterdam dus laat je vooral ook inspireren door wat je tegenkomt. De workshopbegeleider helpt je op weg met je ontwerp en legt uit met welke gereedschappen er gewerkt zal worden. De afkortzaag, boormachine en eventueel invalzaag worden onder begeleiding gebruikt. Geen ervaring? Geen nood, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Het ontwerp en de begeleiding wordt aangepast op jouw niveau zodat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een mooie kapstok!

Duur: 13:00 - 17:00
Prijs: €40 inclusief materiaal*, koffie en thee

* dit gaat uit van het gebruik van vurenhout. Wil je andere houtsoorten gebruiken, zoals bijvoorbeeld eiken planken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Tickets

De workshop vindt plaats in de werkplaats van Buurman Rotterdam in de Keilewerf. Let op; het kan hier fris worden dus ben je kouwelijk, kleed je warm aan. Parkeren kan op het terrein van de Keilewerf. Zorg dat je op tijd bent. Vanaf 12:45 staat de koffie en thee voor je klaar, zodat we echt om 13:00 kunnen beginnen. De groep zal maximaal 8 deelnemers groot zijn. Houdt er in je ontwerp ook rekening mee dat je werkstuk aan het einde van de dag mee naar huis moet :)

Earlier Event: October 26
Workshop: Geometrische Wall Art
Later Event: November 23
Workshop: Bouw een opbergkist