Back to All Events

Workshop: Maak een schommel / hangplankje

schommel_hangplankje.jpg

MAAK EEN SCHOMMEL / HANGPLANKJE

WORKSHOP

Simpel maar allesbehalve saai; je eigen schommel maken! Gebruik hem om spulletjes op te zetten of om lekker zelf op heen en weer te swingen. Van minimalistisch Scandinavisch design tot lekker achterin de tuin; voor deze hangplank is in ieder huis wel een plekje!

Tijdens deze workshop maak je je eigen schommel van mooi stuk hout uit onze schappen. Het ontwerp is zo simpel als het er uit ziet. Maar de variaties zijn eindeloos en de maten bepaal je zelf. Wil je hem gaan gebruiken als hangend nachtkastje of bijzettafeltje? Hang je m tegen de muur met wat boeken of planten erop? Of wordt het een echte schommel voor jou of je kind?

Samen met de workshopbegeleider zoek je een stuk hout uit dat het beste past bij wat je wil maken en ga je het bewerken. Je boort de gaten, schuurt de plank op en zoekt een mooi stuk touw uit. Je maakt daarbij gebruik van de gereedschappen uit onze werkplaats. Binnen een paar uur ga je naar huis met je zelfgemaakte hangplank

Duur: 14:00 - 16:00
Prijs:
€25 incl materiaal, begeleiding en koffie/thee
 

Tickets 

 

Earlier Event: August 10
Workshop: Maak een Rietveldstoel
Later Event: August 24
Workshop: Geometrische Wall Art