Back to All Events

Workshop: Bouw een lp meubel

lp meubel.jpg

Workshop: Bouw een lp meubel

De lp verzameling is terug van weggeweest! Het blijft leuk om muziek te verzamelen en zo’n plaat die je na een half uurtje om moet draaien, heeft ook wel wat.  Die bijzondere installatie verdient natuurlijk een mooie plek.
 

 


Daarom kun je bij onze workshop een meubel maken voor je verzameling of speler, of voor allebei natuurlijk. Bij deze workshop kun je qua ontwerp alle kanten op. Daarmee helpen we je graag. Zet jij de favoriete hoezen in de kijker, wil je vooral een grote hoeveelheid kwijt of mag het juist een subtiel kastje worden? Er kan van alles en jij bouwt je meubel naar eigen voorkeur.

Tijdens de workshop maak je gebruik van gereedschappen uit ons gereedschapshok en ga je aan de slag met restmaterialen. In de winkel waarvan onze werkplaats een onderdeel is vind je restmaterialen uit de bouw en de culturele sector zo zetten we ons bij Buurman in voor het promoten én mogelijk maken van hergebruik.

(enige ervaring gewenst)
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: €75,-

Bekijk vast wat ontwerp ideeën!

Tickets