Back to All Events

Workshop: Maak je eigen BBQ-Wiel

BBQ

Workshop: Maak je eigen BBQ-Wiel

Zomer? BBQ! Het liefst met een flinke groep tot in de late uurtjes. Of je nu in een tuin neerstrijkt of een fijn plekje in de natuur opzoekt, bbq’en blijf een ultiem zomerding en is meestal reuze gezellig. En hoe leuk is het om er zelf een te maken?

In deze korte workshop krijgt een oud fietswiel een nieuwe bestemming, als bbq! Ja, zo eenvoudig kan het zijn. Maar met een groots resultaat want dan heb je een bbq die je zo overal mee naar toe neemt. Niet heel groot en zeker niet zwaar. Het enige wat je nog nodig hebt is een vuurbestendige ton, een vuurkorf of een kampvuurje een een goed ophang systeem. Ben je straks helemaal klaar voor het zomerseizoen!

Datum: 29 juli
Tijd: 16:00 - 19:00
Prijs: €37,50 (inclusief BBQ pakket! )

Let op deze workshop vindt plaats op het terrein van
 

Tickets


Bij Buurman werken we voor bijna 100% met restmaterialen. Die zijn afkomstig uit de bouw of de culturele sector. Met de juiste skills en een creatieve blik geven we herbruikbaar materiaal weer een waardevolle toekomst.

Liever een andere workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook
Meer lezen over Buurman? Lees ons verhaal


 

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

Earlier Event: July 22
Workshop: Maak je eigen tuinbankje
Later Event: September 6
Toolworkshop: Bovenfrees