Back to All Events

Workshop: Maak je eigen tuinbankje

Workshop: Maak je eigen tuinbankje

Een perfect tuinbankje voor in dat ene zonnige hoekje. Bij Buurman bouw je hem in één dag helemaal zelf.

We leren je alle skills en technieken die nodig zijn om tot een mooi resultaat te komen. Zo gaan we verbindingen maken met lamello’s, leer je vestek zagen en verlijmen met een mal. Door deze technieken toe te passen zie in het eindresultaat niet dat er schroeven zijn gebruikt.

Datum: 22 juli
Tijd: 14:00 - 17:00
Prijs: €45,-
 

Tickets

Let op deze workshop vindt plaats op het terrein van de Bouw

Bij Buurman werken we voor bijna 100% met restmaterialen. Die zijn afkomstig uit de bouw of de culturele sector. Met de juiste skills en een creatieve blik geven we herbruikbaar materiaal weer een waardevolle toekomst.

Liever een korte workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook
Meer lezen over Buurman? Lees ons verhaal

 

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

 

Earlier Event: July 22
Workshop: Maak je eigen tas
Later Event: July 29
Workshop: Maak je eigen BBQ-Wiel