Back to All Events

Workshop: Maak je eigen tas

Maak je eigen design tas!

Bij deze workshop kun je zelf een tas maken van unieke restmaterialen. Die kies je zelf uit onze winkel. We hebben verschillende soorten doek dat gebuikt kan worden voor de tassen. Van bannerdoeken die gebruikt zijn voor tentoonstellingen tot stukken grondzeil. Het is maar net wat we via onze partners uit de regio hebben binnengekregen, maar uniek is het altijd!

In de workshop leer je alle technieken die nodig zijn om deze tas van hergebruikt materiaal te maken. Zo kun je straks bijvoorbeeld stikken met de naaimachine. Voor het samenstellen van de tas kun je kiezen uit verschillende hengsels en de daarbij horende fournituren. Je maakt de tas naar ontwerp van Marit zoals hierboven op de foto.

Heb je geen ervaring met naaien? Geen probleem! Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Deze workshop is een samenwerking tussen Buurman en Marit van der Kolk.


Prijs: €45,- inclusief materialen, koffie en thee.

Tickets

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

Earlier Event: May 27
Workshop: Maak een jampot-tuintje
Later Event: July 22
Workshop: Maak je eigen tuinbankje