Back to All Events

Workshop: maak een tuinbankje

Maak een tuinbankje

Een perfect tuinbankje voor in dat ene zonnige hoekje. Bij Buurman bouw je hem in één dag helemaal zelf.

In één dag ga je aan de slag met het maken van je eigen tuinbankje. In onze winkel verkopen we restmaterialen. Die verzamelen we in samenwerking met onze partners uit regio Rotterdam. Jouw bank is dus niet alleen helemaal eigen, maar ook compleet gemaakt van lokale hergebruikte materialen.

Bij Buurman leren we je alle skills en technieken die nodig zijn om tot een mooi resultaat te komen. Zo gaan we verbindingen maken met lamello’s, leer je vestek zagen en verlijmen met een mal. Door deze technieken toe te passen zie in het eindresultaat niet dat er schroeven zijn gebruikt.

Datum: 6 mei
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: 52,50

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in of bel 06-28547394

Tickets
Earlier Event: April 29
workshop: Bouw je eigen moestuinbak
Later Event: May 10
Reparatie workshop: Fix het zelf