Back to All Events

Workshop: Bouw een rietveldstoel

Workshop: Bouw je eigen rietveldstoel

Mis je net die fijne stoel op je balkon of terras? Maak er een bij onze workshop. Lekker leren klussen én naar huis met een mooie zelfgemaakte stoel!

Bij Buurman kun je leren klussen, want willen mensen enthousiast maken om zelf te bouwen! Tijdens deze workshop gaan we een dag lang aan de slag met de basistechnieken van het meubelmaken.  Aan het eind van de dag ga je dus naar huis met nieuwe kluskills én een zelfgebouwde stoel naar ontwerp van Rietveld. Het is een perfecte loungestoel voor binnen, maar ook heel geschikt als tuinmeubel.

De materialen waarmee we gaan werken zijn materialen uit onze winkel. Ons schap ligt vol restmateriaal uit de bouw en van culturele instellingen. Wij kiezen bewust voor hergebruik van materialen, want waarom zou je mooi materiaal weggooien als je het ook kunt hergebruiken?

De workshop is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gewerkt met verschillende soorten handgereedschappen en elektrische gereedschappen. Daarbij is goede begeleiding aanwezig die je graag verder helpt!

Prijs: 57,50€ (inclusief materiaal)
Inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers

Tickets

Liever een andere workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook
Meer lezen over Buurman? Lees ons verhaal

Earlier Event: October 7
Workshop: Bouw een minibieb
Later Event: October 18
Workshop: bouw een vogelhuisje