Back to All Events

TUINEN & TIMMEREN Workshop: bouw je eigen moestuinbak

Verbouw je eigen groenten in een zelfgemaakte moestuinbak!

Naar buiten met Buurman!

Buurman viert de lente! Op onze 'Tuinen & Timmeren' dag draait alles om jouw tuin en bouwen voor buiten. Je kunt die dag deelnemen aan verschillende workshops. De winkel is open en ligt extra vol met tuinmaterialen. Ook zullen er de hele dag experts op het gebied van tuinieren aanwezig zijn die hun kennis graag met je delen!

Lees meer over Tuinen & Timmeren.

De workshop

Het tuinseizoen is losgebarsten. Tijd om plannen te maken. Een goed begin is het halve werk. Dus start met een goede plek om al dat lekkers te laten groeien! Bij Buurman kun je zelf een moestuinbak maken.

In deze workshop kun je creatief je gang gaan met het ontwerp, maar kun je rekenen op goede begeleiding tijdens het bouwen van je eigen moestuinbak. En als je ideeën hebt voor de vorm, denken we natuurlijk ook graag even mee. Je gaat aan de slag met de afkortzaag, schuurmachine en de boor. Als het nodig is krijg je ook daarbij hulp.

Prijs: €25,00 inclusief materiaal

Tickets