Back to All Events

Workshop: Bouw je eigen Rietveldstoel

rietveldstoel

Workshop: Bouw je eigen Rietveldstoel

Mis je net die fijne stoel op je balkon of terras? vind je het gewoon leuk om de handen uit de mouwen te steken en kennis te maken met Buurmans werkplaats? 

Tijdens deze workshop gaan we een dag lang aan de slag met de basistechnieken van het meubelmaken om aan het einde van de dag naar huis te gaan met een zelfgebouwde Rietveld stoel.

De stoel, naar ontwerp van Gerrit Rietveld, wordt gemaakt van Rotterdams resthout en is de perfecte luie stoel voor binnen of buiten. 

Nog nooit een hamer vastgehouden? Geen probleem, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gewerkt met verschillende soorten handgereedschappen en elektrische gereedschappen en er is voldoende begeleiding aanwezig om je te helpen bij al je vragen.

Datum: zaterdag 15 juli, 10u - 17u
Groep: max. 8 deelnemers
Prijs: 57,50€ (inclusief materiaal)
Inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers

Voor vragen of inschrijvingen mail naar bouwhetzelf@buurman.in 

Tickets

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

Later Event: July 22
Workshop: Maak je eigen tas