Back to All Events

Workshop: Maak je eigen tas

Maak je eigen design tas!

Bij deze workshop kun je zelf een tas maken van unieke restmaterialen. Die kies je zelf uit onze winkel. We hebben verschillende soorten doek dat gebuikt kan worden voor de tassen. Van bannerdoeken die gebruikt zijn voor tentoonstellingen tot stukken grondzeil. Het is maar net wat we via onze parners uit de regio hebben binnengekregen, maar uniek is het altijd!

In de workshop leer je alle technieken die nodig zijn om deze tas van hergebruikt materiaal te maken. Zo kun je straks bijvoorbeeld stikken met de naaimachine. Voor het samenstellen van de tas kun je kiezen uit verschillende hengsels en de daarbij horende fournituren.

Heb je geen ervaring met naaien? Geen probleem! Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Deze workshop is een samenwerking tussen Buurman en Marit van der Kolk.

Datum: 22 april
Tijd: 9.30 tot 13:00 uur
Prijs: €45,- inclusief materialen, koffie en thee.

Tickets
Earlier Event: April 15
Workshop: Bouw je eigen Rietveldstoel
Later Event: April 29
workshop: Bouw je eigen moestuinbak