Back to All Events

*KerstSpecial* Workshop: Bouw je eigen Kattenhuis met Maarten Bel

flyer_kathuis_KERST.jpg

*Special* Workshop: Bouw je eigen Kattenhuis met Maarten Bel

Ben jij gek op je kat of op de kat van de bovenbuurvrouw? Wil je deze liefde nog eens extra benadrukken? Kom dan langs om een kattenhuis te bouwen!

De workshop is onder leiding van kunstenaar en kattengoeroe Maarten Bel. Tijdens de dag wordt er niet alleen een kattenhuis ontworpen en gebouwd maar ook wordt er ingezoomd op de relatie tussen mens en kat, de geschiedenis van kattenhuizen en wordt er bekeken wat de specifieke wensen zijn van uw kat.

Duur: 10:00 - 17:00 (met afsluitende poezenborrel)
Prijs: €75,00 p.p. (€ 100,00 voor als je samen één huis bouwt)

De workshop is inclusief koffie met wat lekkers, uitgebreide lunch en wordt afgesloten met een poezenborrel.

Tickets

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. Buurman behoudt zich het recht om de cursus/workshop tot 72 uur van de voren te annuleren bij te weinig aanmeldingen of om andere redenen. Er wordt dan gezocht naar een vervangende datum of andere passende oplossing. Mocht deelnemer zich hier niet in kunnen vinden, dan is volledige restitutie van het inschrijfgeld ook mogelijk

3. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de cursus kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding. 

4. Bij afwezigheid bij een van de lessen kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten. Wel kan in overleg worden gezocht naar een geschikt inhaalmoment.

5. Het inschrijfgeld is inclusief materiaal. Hiermee wordt bedoeld, de standaard materialen die gebruikt worden voor het ontwerp van de cursus/workshop. Mocht deelnemer andere materialen willen gebruiken, dan is dat mogelijk in overleg en zal hiervoor een meerprijs worden afgesproken. “

6. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten. Het is wel mogelijk op een later moment mee te doen.

In het geval van een cursus

7. Gedurende de cursus kan het lesmateriaal worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste les dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen.
 

8. Voor Rotterdampas-korting geldt een beperkt aantal plaatsen per cursus/workshop.

Earlier Event: December 13
Toolworkshop: Afkortzaag en invalzaag
Later Event: February 24
Mini-workshop: Maak een fotohanger