Back to All Events

Toolworkshop: Bovenfrees

Toolworkshop: Bovenfrees

DSC_2074.JPG


Heb je een bovenfrees aangeschaft maar gebruik je hem te weining? Kom naar onze workshop en leg een goede basis aan voor het gebruik van deze multifunctionele tool.

Je kunt écht vanalles met een bovenfrees. Maak bijvoorbeeld zelf een scharnier in je deur, of frees sleuven in een plak of kastje. Fresen kan heel praktisch zijn, maar je kunt ook mooie decoratieve details maken met deze tool. Het leren werken met de bovenfrees is niet moeilijk. Op deze avond krijg je een uitgebreide instructie met daarnaast de kans om het apparaat met hulp zelf uit te proberen. Na deze workshop weet je precies wat je met jouw frees kunt én hoe je dat moet doen.

Duur: 19:00 - 21:00
Kosten: €27,50 p.p.

Tickets

Liever een andere workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook
Meer lezen over Buurman? Lees ons verhaal

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. Buurman behoudt zich het recht om de cursus/workshop tot 72 uur van de voren te annuleren bij te weinig aanmeldingen of om andere redenen. Er wordt dan gezocht naar een vervangende datum of andere passende oplossing. Mocht deelnemer zich hier niet in kunnen vinden, dan is volledige restitutie van het inschrijfgeld ook mogelijk

3. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de cursus kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding. 

4. Bij afwezigheid bij een van de lessen kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten. Wel kan in overleg worden gezocht naar een geschikt inhaalmoment.

5. Het inschrijfgeld is inclusief materiaal. Hiermee wordt bedoeld, de standaard materialen die gebruikt worden voor het ontwerp van de cursus/workshop. Mocht deelnemer andere materialen willen gebruiken, dan is dat mogelijk in overleg en zal hiervoor een meerprijs worden afgesproken. “

6. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten. Het is wel mogelijk op een later moment mee te doen.

In het geval van een cursus

7. Gedurende de cursus kan het lesmateriaal worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste les dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen.
 

8. Voor Rotterdampas-korting geldt een beperkt aantal plaatsen per cursus/workshop.

Earlier Event: October 28
Workshop: Bouw een leuningtafeltje
Later Event: December 2
Miniworkshop: Bouw een kaarsenhouder