Back to All Events

*Valentijn Special* Workshop: Bouw het samen

workshop Valentijn.jpg

BOUW HET SAMEN

VALENTIJN SPECIAL WORKSHOP

Valentijn is het moment om te timmeren aan je gezamenlijke toekomst. Of je nu net samen woont of elkaar al decennia lang kent, samen klussen is altijd een goed idee!

14 februari is het weer Valentijn, de dag van de liefde. Het moment om er samen even je schouders onder te zetten. Want samen klussen is niet alleen romantisch maar ook uitdagend, therapeutisch, confronterend en vooral leuk!

Samen een nieuw tv meubel maken, nachtkastjes voor bij het bed of een bankje voor buiten. Je kan kiezen uit deze 3 ideeën. Materiaal en gereedschappen hebben we voorhanden en er is een meubelmaker om je te helpen met het uitwerken van je ideeën. Zodat jullie aan het einde van de dag trots naar huis kunnen met een zelfgebouwd meubeltje voor in huis. De workshop is geschikt voor alle niveaus.

Tijd: 10:00-17:00
Prijs: €95 (inclusief materiaal)
Inclusief koffie/thee en lunch

Tickets

Liever een andere workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook

Later Event: February 23
Workshop: Maak een pegboard