Back to All Events

Bouw een eettafel (2x zaterdag)

Bij Buurman maakt je gewoon je eigen eettafel. Nèt even anders dan alle anderen.

In twee zaterdagen ga je aan de slag met het maken van je eigen tafelblad en tafelpoten. Jij zoekt zelf het materiaal uit dat je wilt gebruiken. In onze winkel heb je de keuze uit unieke stukken resthout. Die verzamelen we in samenwerking met onze partners uit regio Rotterdam. Jouw tafel is dus niet alleen helemaal eigen, maar ook compleet gemaakt van lokale hergebruikte materialen.

Bij Buurman leren we je alle skills en technieken die nodig zijn om tot een mooi resultaat te komen. In de workshop leer je werken met de afkortzaag en de lamellofrees. Daarnaast leer je hoe je de delen stevig aan elkaar lijmt en schuur je de tafel mooi op voor de finishing touch.

De workshop bestaat uit twee delen:
Week 1: tafelblad
Week 2: tafelpoten

Data: Zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april.
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: 110,- (uitgaande van 900 x 1600 mm en vuren planken)
Afmetingen en materialen zijn tegen meerprijs aan te passen naar wens.

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in of bel 06-57331351 (ook via Whatsapp of sms)
 

Earlier Event: February 25
Workshop: Vogelhuisje
Later Event: May 10
Reparatie workshop: Fix het zelf