Back to All Events

Workshop: Maak een lamp


Met deze lamp haal je wat bijzonders in huis. En hoe leuk is het als je daarbij kunt vertellen dat je hem zelf hebt gebouwd?

Deze lamp bouw je echt helemaal zelf, want zowel de verlichting als de lamp zet je zelf in elkaar. We werken met een standaard ontwerp voor de lamp. De grootte van jouw exemplaar kun je aanpassen naar wens. De snoeren en fittingen die we gebruiken zijn van het Rotterdamse Snoerboer, die ken je misschien van hun typische snoeren die maken dat ook het snoer van je lamp gezien mag worden. Zo’n snoer komt perfect uit op het minimalistische houten frame dat we gaan bouwen tijdens de workshop. In de workshop ga je onder begeleiding aan de slag met handgereedschappen en elektrische tools.

Is klussen nieuw voor je? Geen probleem, de workshop is geschikt voor alle niveaus.

Datum: zaterdag 28 januari
Tijd: 14:00 tot 17:00
Prijs: 47,50€ (inclusief materiaal)

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in of bel 06-1934720
 

Earlier Event: November 22
Workshop: Verticale tuin
Later Event: February 25
Workshop: Vogelhuisje