Back to All Events

Workshop: Bouw je eigen Rietveld stoel! (VOL)

Mis je net die fijne stoel op je balkon/terras? Of vind je het gewoon leuk om de handen uit de mouwen te steken en kennis te maken met Buurmans werkplaats? Tijdens deze workshop gaan we een dag lang aan de slag met de basistechnieken van het meubelmaken om aan het einde van de dag naar huis te gaan met een zelfgebouwde Rietveld stoel.

De stoel, naar ontwerp van Gerrit Rietveld, wordt gemaakt van Rotterdams resthout en is de perfecte luie stoel voor binnen of buiten. 

Nog nooit een hamer vastgehouden? Geen probleem, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gewerkt met verschillende soorten handgereedschappen en elektrische gereedschappen en er is voldoende begeleiding aanwezig om je te helpen bij al je vragen.

Datum: zaterdag 14 januari, 10u - 17u
Prijs: 57,50€ (inclusief materiaal)
Inclusief koffie/thee, lunch en versnaperingen

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in of bel 06-28547394

Naam *
Naam
Earlier Event: November 22
Workshop: Verticale tuin
Later Event: January 28
Workshop: Maak een lamp