Back to All Events

Workshop: Maak een jampot-tuintje

Het is weer tijd voor vrolijke bloemen en verse kruiden. Geef ze een mooi plekje met jouw eigen verticale moestuin van jampotten.

In één ochtend stel je je eigen verticale DIY-tuin samen. Jij zoekt zelf het materiaal uit dat je wilt gebruiken voor jouw verticale moestuin. In onze winkel heb je de keuze uit unieke stukken resthout. Die verzamelen we in samenwerking met onze partners uit regio Rotterdam. Jouw kruidentuin is dus niet alleen helemaal eigen, maar ook compleet gemaakt van lokale hergebruikte materialen. Kun je straks verticaal tuinieren in een gerecyclede minimoestuin, die je zelf hebt gebouwd!

Omdat we vooral bouwmaterialen verkopen hebben wij geen (jam) potjes op voorraad, hoewel er een aantal beschikbaar zijn is het dus de bedoeling dat je je glazen potten zelf meeneemt. Naast het uitzoeken van plankjes ga je onder begeleiding gaten boren en leer je werken met buisklemmen.

Datum: zaterdag 27 mei
Tijd: 10:00 - 13:00Prijs: Kosten 17,50

Voor vragen, mail naar bouwhetzelf@buurman.in of bel 06-28547394

Tickets

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

Earlier Event: May 10
Reparatie workshop: Fix het zelf
Later Event: July 22
Workshop: Maak je eigen tas