Back to All Events

Kluscafé // dinsdag 19 januari

Tijdens het Kluscafé stellen we de werkplaats een avond lang open voor iedereen die graag met zijn handen bezig is en enige ervaring heeft met klussen. 

Het verschil met een cursus is dat je tijdens het Kluscafé aan je eigen project werkt (wij hebben ook handleidingen en voorbeelden beschikbaar voor mensen die inspiratie willen) en je dus niet aan een cursusprogramma houdt.

Er is de hele avond begeleiding aanwezig waar je terecht kunt met al je ontwerp- of klusvragen en die je uit de voeten zal helpen in de werkplaats. 

Data: dinsdag 19 en 26 januari en 22 februari
Duur: 18u - 22u (vrije inloop)
Kosten: 25€ per avond of 60€ voor 3 avonden\

Voorwaarden:

  1. Gebruik van gereedschap en machines in de werkplaats is op eigen risico

  2. Materiaal is niet inbegrepen in de kostprijs. De meeste materialen zijn bij Buurman beschikbaar (hout, plaatmateriaal,..). Wij kunnen echter niet garanderen dat we alles op voorraad hebben. Als je iets specifieks nodig hebt raden we aan om van te voren te informeren. Zelf materiaal meenemen mag ook.

  3. Buurman beschikt over een redelijk assortiment aan schroeven e.d. bevestigingsmaterialen. Hiervoor geldt ook dat volledigheid niet gegarandeerd kan worden. Gelukkig zitten we tegenover een Praxis ;)

  4. Bij inschrijving voor meerdere avond kan het lesmateriaal tussentijds worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste avond dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen. (Opslag bij Buurman is mogelijk vanaf 5€/maand)

  5. Inschrijving is pas definitief bevestigd na ontvangst van betaling. Bij inschrijving krijg je een factuur toegestuurd. Deze graag voor aanvang van de eerste les betalen.

Naam *
Naam
Later Event: November 22
Workshop: Verticale tuin