Voorwaarden cursussen & workshops


 

Algemene voorwaarden

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de cursus kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Als twee personen samen willen werken aan één product betaalt de twede persoon 50% van de prijs van de workshop. Dit bedrag kan op de dag van de workshop aan de kassa worden gepind.

4. Bij afwezigheid bij een van de lessen kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten. Wel kan in overleg worden gezocht naar een geschikt inhaalmoment.

5. Het inschrijfgeld is inclusief materiaal. Hiermee wordt bedoeld, de standaard materialen die gebruikt worden voor het ontwerp van de cursus/workshop. Mocht deelnemer andere materialen willen gebruiken, dan is dat mogelijk in overleg en zal hiervoor een meerprijs worden afgesproken.

6. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten. Het is wel mogelijk op een later moment mee te doen.

7. Buurman behoudt zich het recht om de cursus/workshop tot 72 uur van de voren te annuleren bij te weinig aanmeldingen of om andere redenen. Er wordt dan gezocht naar een vervangende datum of andere passende oplossing. Mocht deelnemer zich hier niet in kunnen vinden, dan is volledige restitutie van het inschrijfgeld ook mogelijk

8. Het gebruik van hand- en elektrisch gereedschap is op eigen risico

In het geval van een cursus

9. Gedurende de cursus kan het lesmateriaal worden opgeslagen bij Buurman. Na afloop van de laatste les dient het eindproduct mee naar huis te worden genomen.

10. Indien Rotterdampaskorting van toepassingen is, geldt een beperkt aantal plaatsen per cursus/workshop.