BEDRIJFSUITJES & TEAMBUILDING


banner_teamuitje.jpg

Samenwerken met je vertrouwde team in een inspirerende omgeving!

Tijdens het klussen loop je altijd wel tegen wat uitdagingen aan, dan zoek je samen naar een oplossing. Constructief timmeren noemen wij dat. Een perfecte manier om op speelse wijze aan teambuilding te doen! Bouwen bij Buurman is creatief samenwerken met een competitief element erbij.

Wie zijn er al voor jou komen bouwen?

Aanbod


IMG_0551.jpg

Scrapheap challenge: maak een lamp

Handen uit de mouwen en bouwen met wat er is. Tijdens deze workshop maak je zelf een lamp van restmateriaal!

material driven design.jpg

Material Driven Design

Out of the box denken met een focus op duurzaamheid en circulaire economie. Tijdens deze workshop draait het allemaal om hergebruik!

IMG_20181027_160826.jpg

SCRAPHEAP CHALLENGE: Zeepkistenrace

Een workshop vol creativiteit en lol. Zeepkisten bouwen van resthout en dan racen om de snelste. Een echte scrapheap challenge!

bouw het zelff.jpg

Bouw het zelf

Deze workshop geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat jullie gaan bouwen. Wordt het een plantenbak, koffietafel of loungebank? Wij helpen jullie bouwdroom uit te voeren!

 

Op locatie

Alles wat we in onze werkplaats aanbieden is ook mogelijk op andere locaties. Organiseer je een evenement of heb je een geschikte ruimte om een activiteit te organiseren, dan komt Buurman gewoon naar je toe! Meer informatie of een vraag voorleggen? Stuur ons een mail!


Fotogallerij:


Vind je niet wat je zoekt?

Of heb je speciale wensen? Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee. Stuur ons een mail.
Wil je liever een teamuitje met meer focus op duurzaamheid en hergebruik? Kijk dan ook op circulairebedrijfsuitjes.nl - een initiatief van Buurman.