BEDRIJFSUITJES & TEAMBUILDING


bouwhetzelf2.jpg

Klussen is leuk en als groep klussen is nog leuker. Je helpt elkaar, leert van elkaar en het is gezellig. Je bent samen, maar je dóet ook wat.

Tijdens het klussen loop je altijd wel tegen wat uitdagingen aan, dan zoek je samen naar een oplossing. Constructief timmeren noemen wij dat. Een perfecte manier om op speelse wijze aan teambuilding te doen! Bouwen bij Buurman is samenwerken met je vertrouwde team in een creatieve en inspirerende omgeving. Een ideale activiteit voor met je collega’s, maar ook leuk voor familiedagen of ander soort groepsworkshops. Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee.

Meer weten? Stuur ons een mail.


Workshops

IMG_0551.jpg

Scrapheap challenge: maak een lamp

Handen uit de mouwen en bouwen met wat er is. Tijdens deze workshop maak je zelf een lamp van restmateriaal!

material driven design.jpg

Material Driven Design

Out of the box denken met een focus op duurzaamheid en circulaire economie. Tijdens deze workshop draait het allemaal om hergebruik!

IMG_20181027_160826.jpg

SCRAPHEAP CHALLENGE: Zeepkistenrace

Een workshop vol creativiteit en lol. Zeepkisten bouwen van resthout en dan racen om de snelste. Een echte scrapheap challenge!

IMG-20190112-WA0012.jpg

GEOMETRISCHe WALL ART

Een leuke en creatieve workshop voor alle niveaus! Samen knutselen en puzzelen met (sloop)hout en naar huis gaan met een zelfgemaakt kunstwerk.

bouw het zelff.jpg

Bouw het zelf

Deze workshop geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat jullie gaan bouwen. Wordt het een plantenbak, koffietafel of loungebank? Wij helpen jullie bouwdroom uit te voeren!

IMG_0080.jpg

Toren Bouwen

Een workshop met de focus op spel en competitie. Wie bouwt de hoogste toren met zo weinig mogelijk materiaal? Slim samenwerken is de sleutel!


Op locatie

Alles wat we in onze werkplaats aanbieden is ook mogelijk op andere locaties. Organiseer je een evenement of heb je een geschikte ruimte om een activiteit te organiseren, dan komt Buurman gewoon naar je toe!
Eerder boden wij kinderactiviteiten en teambuilding aan op locatie, ook denken we graag mee over een actieve invulling bij uw evenement, of dit nu voor kinderen, jongeren of volwassenen is.

Meer informatie of een vraag voorleggen? Stuur ons een mail!


Fotogallerij:


Wie zijn er al voor jou komen bouwen?