Welkom bij Buurman ROTterdam!

 

Buurman is een werkplaats en winkel voor hergebruik van materialen. Wat ooit afval was krijgt bij ons een tweede leven. Zo dragen we bij aan een duurzame wereld en gaan we logischer om met onze grondstoffen. Maar helpen we ook een nieuwe generatie makers op weg. Want in onze werkplaats staat maken centraal. Van een cursus meubelmaken voor beginners tot teambuilding met je collega’s - je gaat ervoor naar Buurman!

 

 

HERGEBRUIK VAN MATERIALEN

In onze winkel zijn allerlei unieke (bouw)materialen te koop die eerder afval- of restmateriaal waren. Grote hoeveelheden hergebruikt hout maar ook decorstukken, oude ramen en deuren of ijzerwaren. Materialen met een verhaal voor een goede prijs. Zie hier wat we nu allemaal in de winkel hebben!

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Leer (nog) beter klussen bij Buurman! Omdat we geloven dat je alles zelf moet kunnen maken, geven we allerlei cursussen en workshops in houtbewerking. Na afloop ga je naar huis met nieuwe skills én een zelfgebouwd item. Zelf een workshop organiseren? Check de mogelijkheden voor groepsactiviteiten en teambuilding.

openbare werkplaats

Zelf een kast, eettafel of ander project bouwen? Dat kan in onze werkplaats! De werkbanken zijn te huur per uur, dag of week en inclusief gebruik van gereedschappen. Je kan zelfstandig of onder begeleiding aan de slag. Zie hier voor meer info of om een werkbank te reserveren.

stadshout

van bomen

Gekapte stadsbomen verdwijnen vaak de versnipperaar in. Zonde, want niets mooier dan lokaal hout, vinden wij. Daarom richtten we Van Bomen op, een merk voor stoere producten van Rotterdams hout. We maken bijvoorbeeld Stadsplanken en wandplanken van bomen van o.a de Coolsingel en het Kralingse Bos.

 

 

VOLG ONS!

Schrijf je in voor onze maandelijkse mailing en blijf op de hoogte van wat er bij Buurman gebeurt.

 
 
envelop_2.png
 
 
 

Wil je ook nieuws ontvangen over onze werkplaats en workshops of over nieuwe materialen in de winkel? Schrijf je dan in voor onze Werkplaats nieuws of Materiaal nieuws.