groepsworkshops


bouwhetzelf2.jpg

Klussen is leuk en als groep klussen is nog leuker.

Je helpt elkaar, leert van elkaar en het is gezellig. Je bent samen, maar je dóet ook wat. Bouw gezamenlijk een tweepersoonsbankje voor de toekomstige bruid of maak met je huisgenoten tuinmeubels voor het studentenhuis. Voor een stoere en creatieve activiteit voor je vrijgezellenfeest of familieuitje bij je bij Buurman op de perfecte plek.


Workshops

bouw het zelff.jpg

Bouw het zelf

Deze workshop geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat jullie gaan bouwen. Wordt het een plantenbak, koffietafel of loungebank? Wij helpen jullie bouwdroom uit te voeren!

IMG_20181027_160826.jpg

SCRAPHEAP CHALLENGE: Zeepkistenrace

Een workshop vol creativiteit en lol. Zeepkisten bouwen van resthout en dan racen om de snelste. Een echte scrapheap challenge!

IMG-20190112-WA0012.jpg

GEOMETRISCHe WALL ART

Een leuke en creatieve workshop voor alle niveaus! Samen knutselen en puzzelen met (sloop)hout en naar huis gaan met een zelfgemaakt kunstwerk.

IMG_0080.jpg

Toren Bouwen

Een workshop met de focus op spel en competitie. Wie bouwt de hoogste toren met zo weinig mogelijk materiaal? Slim samenwerken is de sleutel!

 

Vind je niet wat je zoekt?

Of heb je speciale wensen? Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee. Stuur ons een mail.


Op locatie

Alles wat we in onze werkplaats aanbieden is ook mogelijk op andere locaties. Organiseer je een evenement of heb je een geschikte ruimte om een activiteit te organiseren, dan komt Buurman gewoon naar je toe! Eerder boden wij kinderactiviteiten en teambuilding aan op locatie, ook denken we graag mee over een actieve invulling bij je evenement, of dit nu voor kinderen, jongeren of volwassenen is.

Meer informatie of een vraag voorleggen? Stuur ons een mail!

quote+TU+Delft.jpg

Fotogallerij: