Back to All Events

Cursus: Bouw je eigen tafel


Cursus: Bouw je eigen tafel

 

Lekker werken, uitgebreid tafelen of even een ontbijtje naar binnen schuiven. Een goeie tafel is onmisbaar in je interieur. En hoe leuk is het om een exemplaar te hebben dat je helemaal zelf hebt gemaakt? Dan is je tafel precies de maat die je wilt en écht uniek.

In deze drie avonden bouw je een met hulp een mooie houten tafel. Onder begeleiding ga je aan de slag met hout uit onze schappen. Je krijgt hulp bij het werken met de verschillende gereedschappen die hier bij komen kijken. Na drie weken ga je naar huis met een zelfgebouwde tafel, mooi verhaal voor je tafelgasten toch?

Duur: 3x op woensdagavond
Tijd: 19:00 – 21:30
Prijs: €120 inc. materiaal (voor speciale materiaalwensen kan in overleg een meerprijs gerekend worden)

 

Tickets

Bij Buurman werken we voor bijna 100% met restmaterialen. Die zijn afkomstig uit de bouw of de culturele sector. Met de juiste skills en een creatieve blik geven we herbruikbaar materiaal weer een waardevolle toekomst.

Liever een korte workshop? Check onze agenda.
Beginnen met een basiscursus? Dat kan ook
Meer lezen over Buurman? Lees ons verhaal


 

Voorwaarden:

1. Je ticket van ikbenaanwezig.nl is het enige geldige toegangsbewijs voor onze cursussen en workshops.

2. De cursussen en workshops zijn zo opgesteld dat iedereen normaliter in de gegeven tijd tot een eindproduct moet kunnen komen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf om zijn product binnen de gegeven tijd af te krijgen. Na de workshop kan geen aanspraak meer worden gemaakt op materiaal, gereedschap of begeleiding.

3. Bij afwezigheid bij de workshop kan geen aanspraak worden gemaakt op vervangende momenten.

4. Materiaal is inbegrepen in het workshopgeld. Hier dient echter naar redelijkheid en verstand mee om te worden gegaan. Alleen materialen die voor het product van toepassing zijn zullen worden verzaagd en bewerkt.

5. Als men na aankoop van een ticket toch niet aanwezig kan zijn bij de cursus of workshop, kan men geen aanspraak maken op teruggave van de ticketkosten.

Earlier Event: September 6
Vrij Klussen Avonden
Later Event: November 16
Cursus ambachtelijk houtbewerken